Tjänster

Vi är experter på personalsäkerhet och bakgrundskontroller. Våra tjänster vänder sig primärt till företag, kommuner och myndigheter.

Med vår unika tjänst bakgrundsanalys erbjuder vi nästa generations bakgrundskontroll. Tjänsten baseras på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Med polisiär kunskap erbjuder vi marknadsledande säkerhet.

Bakgrundsanalys

Med vår unika bakgrundskontroll får du direkt tillgång till en analys, av en stor mängd data, med kunskap från säkerhetsprövning inom polisen.

Säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen

Enligt den nya säkerhetsskyddslagen ska alla som arbetar i säkerhetskänslig verksamhet säkerhetsprövas. Vi hjälper företag, kommuner och myndigheter.

Rådgivning

Behoven av bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar har ökat. Vi är experter på säkerhet och personalsäkerhet och bistår med rådgivning.

Incidenthantering

Vi hjälper till med hanteringen av alla typer av brottsrelaterade problem och Vid insiderproblematik och säkerhetsrisker hjälper vi till med rådgivning och praktiskt stöd. Vi har omfattande polisiär erfarenhet.

Kontakta oss

Tillgänglighet och personlig kontakt är viktigt för oss. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra bakgrundskontroller och övriga tjänster.

010-491 12 27

Lilla Nygatan 16, Stockholm

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor