Våra tjänster

Svensk Bakgrundsanalys är ett värderingsdrivet företag, grundat av poliser. Vi erbjuder bakgrundskontroller och kundanpassade helhetslösningar för personalsäkerhet.

Vi är experter på bakgrundskontroller, säkerhetsprövningar och personalsäkerhet. Våra tjänster vänder sig till företag, kommuner och myndigheter.

Med vår unika tjänst bakgrundsanalys erbjuder vi nästa generations bakgrundskontroll. Tjänsten baseras på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Med polisiär kunskap erbjuder vi marknadsledande säkerhet.

Svensk Bakgrundsanalys erbjuder bakgrundskontroller och andra tjänster relaterade till personalsäkerhet

bakgrundsKOntroll

Med vår bakgrundskontroll får du en utförlig kontroll och pålitlig analys av en stor mängd data. Vi identifierar risk med kunskap från polisen.

Internetgranskning

Vi granskar närvaro i sociala medier, bloggar, forum m.m. för att förebygga att ert företags varumärke och kundrelationer skadas.

REFERENSTAGNING

Vi bistår med referenstagning vid alla typer av rekryteringar eller samarbeten för att ytterligare kvalitetssäkra inför beslut.

Dokumentverifikation

Vi kontrollerar att uppgifter i cv är korrekta samt att examensbevis och dylikt är autentiska. Med polisiär kompetens ger vi trygghet.

SäkerhetsprövningSINTERVJU

Enligt lag ska alla som deltar i säkerhetskänslig verksamhet säkerhetsprövas. Vi hjälper företag, kommuner och myndigheter.

VISSELBLÅSNING

Arbetsgivare med 50 eller fler anställda är skyldiga att ha en visselblåsarfunktion. Vi tillhandahåller pålitliga och smidigt system.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    Citat

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.