Våra tjänster

Svensk Bakgrundsanalys är ett värderingsdrivet företag, grundat av poliser. Vi erbjuder bakgrundskontroller och kundanpassade helhetslösningar för personalsäkerhet. Våra kunder är kommuner, myndigheter och företag i alla branscher.

Vi är experter på bakgrundskontroller, säkerhetsprövningar och personalsäkerhet. Våra tjänster vänder sig till företag, kommuner och myndigheter.

Med vår unika tjänst bakgrundsanalys erbjuder vi nästa generations bakgrundskontroll. Tjänsten baseras på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Med polisiär kunskap erbjuder vi marknadsledande säkerhet.

Bakgrundskontroller och personalsäkerhet

bakgrundsKOntroll

Med vår unika bakgrundskontroll får du direkt tillgång till en analys av en stor mängd data. Vi identifierar risk med kunskap från polisen.

Screening AV social mediER

Vi granskar närvaro i sociala medier, bloggar och forum för att förebygga att ert företags varumärke och kundrelationer skadas.

REFERENSTAGNING

Vi bistår med referenstagning vid alla typer av rekryteringar eller samarbeten för att ytterligare kvalitetssäkra inför beslut.

Dokumentverifikation

Vi kontrollerar att uppgifter i cv är korrekta samt att examensbevis och dylikt är autentiska. Med polisiär kompetens ger vi trygghet.

SäkerhetsprövningSINTERVJU

Enligt lag ska alla som deltar i säkerhetskänslig verksamhet säkerhetsprövas. Vi hjälper företag, kommuner och myndigheter.

VISSELBLÅSNING

En ny visselblåsarlag började gälla 17 december 2021. Vi hjälper företag att uppfylla lagkraven och tillhandahåller en effektiv visselblåsartjänst.

Kontakta oss

Telefon: 010-491 12 27
Mail: [email protected]

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    säkerhetsprövning

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.