Vi är värderingsdrivna

Svensk Bakgrundsanalys är ett värderingsdrivet företag, grundat av poliser. Vi erbjuder bakgrundskontroller och kundanpassade helhetslösningar för personalsäkerhet. Våra kunder är kommuner, myndigheter och företag i alla branscher.

Vår idé är att tillgängliggöra information och tillhandahålla polisiär kompetens. Vi vill bidra till sakliga beslut, fakta och färre fördomar.

Våra mål är säkrare rekryteringar, tryggare arbetsplatser och ett mer upplyst samhälle.

Vi är värderingsdrivna.

Svensk Bakgrundsanalys – en trygg partner
Joakim Söderström


Joakim Söderström
Verkställande direktör
[email protected]

Bengt Svenson


Bengt Svenson
Senior advisor, tidigare rikspolischef
[email protected]

Peter Sundlöf


Peter Sundlöf
Styrelseordförande & ansvarig utgivare
[email protected]

Vår ide är att tillgängliggöra information och tillhandahålla polisiär kompetens och erfarenhet från säker rekrytering. Vi har skapat en helt ny typ av bakgrundskontroll som bygger på en unik algoritm. Automatiskt och med hög träffsäkerhet analyserar vi stora mängder data för att identifiera avvikelser som indikerar förhöjd risk.

I vår bakgrundskontroll tittar vi på all tillgänglig information, från flyttmönster och fordon till ekonomiska uppgifter och eventuell brottslighet, med mera. Samtidigt delger vi inte arbetsgivare mer information än nödvändigt, för att värna den enskildes integritet.

Bakgrundsanalys är en banbrytande tjänst för bakgrundskontroll, som ökar säkerheten och bidrar till fördomsfri rekrytering för alla typer av arbetsgivare. Med våra bakgrundskontroller vill vi verka för ett mer upplyst och tryggare samhälle.

JOAKIM SÖDERSTRÖM

VD, med bakgrund i polisen

Joakim Söderström, vd Svensk Bakgrundsanalys

Svensk Bakgrundsanalys – en trygg partner

Med oss får du en trygg och enkel lösning.

Enkel sökning

Genom en enkel sökning på personnummer får ni omedelbar tillgång till en kvalificerad bakgrundskontroll. Med analysen följer tydliga rekommendationer. 

1

Analys direkt

Analysen bygger på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Analysen ör sammanställd med polisiär kunskap och erfarenhet.

2

Få professionellt stöd

Vid behov hjälper vi till och kan bedöma en persons pålitlighet från säkerhetssynpunkt. Med vår polisiära kompetens erbjuder vi ett handfast stöd för alla lägen.

3

Kontakta oss

Telefon: 010-491 12 27
Mail: [email protected]

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    säkerhetsprövning

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.