.

Bakgrundskontroll

Med vår tjänst för bakgrundskontroll erbjuder vi snabb leverans av en utförlig rapport med pålitlig analys. Vi utför prisvärda bakgrundskontroller med högsta kvalitet.

Vår bakgrundsanalys är en kvalificerad och utförlig bakgrundskontroll. Analysen beställs och levereras genom vår digitala portal, smidigt och enkelt. En avancerad algoritm, byggd på kunskap från polisen, analyserar en stor mängd data. Med analysen identifieras eventuella avvikelser och avvikande mönster som indikerar en förhöjd risk.

Med vår tjänst får du säkra och tydliga besked, som skapar trygga arbetsplatser och värnar den enskildes integritet.

Snabbt, enkelt och säkert

Alla våra tjänster beställer du enkelt via vår digitala portal.

Enkel beställning

Med vår användarvänliga portal kan ni snabbt och enkelt beställa en kvalificerad bakgrundskontroll. Rapporten innehåller en analys med tydliga rekommendationer.  

1

Pålitlig analys

Informationen analyseras med en avancerad algoritm utifrån polisiär kunskap.

2

Få professionellt stöd

Om det föreligger avvikelser som indikerar risk kan vi bistå med fördjupande analys. Med vår polisiära kompetens erbjuder vi ett handfast stöd i alla lägen.

3

.

Bakgrundskontroll erbjuder trygghet på arbetsplatser

Bakgrundskontroll – varför är det viktigt?

En grundlig och rättvisande bakgrundskontroll är nödvändig för att undvika kostsamma felrekryteringar. Sådana kostnader kan vara både direkta och indirekta, till exempel skadat anseende.

Att endast göra ett utdrag från belastningsregistret eller en rättsdatabas är en vanlig men otillräcklig bakgrundskontroll. Personer som är illojala mot arbetsgivare eller avslöjas med att begå brott är ofta ostraffade sedan tidigare. Därför är det viktigt att göra en bredare helhetsbedömning med en mer omfattande bakgrundskontroll.

Tjänsten bakgrundsanalys är en utförlig bakgrundskontroll och säkerställer att den aktuella kandidaten inte har en riskprofil. Samtidigt värnar vi den enskildes integritet genom att inte delge mer information än nödvändigt.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    Citat

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.