Teckna abonnemang för bakgrundskontroller

Med vårt abonnemang för bakgrundskontroller får du enkel och snabb tillgång till tydliga rapporter varje gång du har behov.

I vår bakgrundskontroll tittar vi på all tillgänglig information: från flyttmönster och fordon till ekonomiska uppgifter och eventuell brottslighet, med mera. Samtidigt delger vi inte arbetsgivare mer information än nödvändigt, för att värna den enskildes integritet.

Med abonnemang får du rabatt, förenklad betalning och dessutom tillgång till professionellt stöd från oss. Om ditt behov ökar eller minskar är det enkelt att upp- eller nedgradera ditt abonnemang.

Vad är ert behov?

Vi hjälper er gärna med en behovsanalys och skräddarsyr en offert anpassad efter just era behov.

Citat

Oavsett om ni har ett litet eller stort behov träffas vi gärna för ett personligt möte.

Bakgrundskontroll – varför är det viktigt?

En grundlig och rättvisande bakgrundskontroll är nödvändig för att undvika kostsamma felrekryteringar. Sådana kostnader kan vara både direkta och indirekta, till exempel skadat anseende.

Att endast göra ett utdrag från belastningsregistret eller en rättsdatabas är en vanlig men otillräcklig bakgrundskontroll. Personer som är illojala mot arbetsgivare eller avslöjas med att begå brott är ofta ostraffade sedan tidigare. Därför är det viktigt att göra en bredare helhetsbedömning med en mer omfattande bakgrundskontroll.

Tjänsten bakgrundsanalys är en utförlig bakgrundskontroll och säkerställer att den aktuella kandidaten inte har en riskprofil. Samtidigt värnar vi den enskildes integritet genom att inte delge mer information än nödvändigt.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    Citat

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.