Dokumentverifikation

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt innovativa tjänster hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra helhetslösningar.

Med vår polisiära kompetens hjälper vi våra kunder med att kontrollerar att uppgifter i cv är korrekta samt att examensbevis och dylikt är autentiska. Med polisiär kompetens ger vi trygghet.

Vad vi erbjuder

Genom att verifiera att informationen i till exempel ett cv eller examensbevis stämmer hjälper vi er att förebygga så att inga obehagliga överraskningar dyker upp när personen väl är
anställd.

Svensk Bakgrundsanalys medarbetare har polisiär bakgrund och kompetens samt lång erfarenhet av dokumentverifikationer. Vi använder beprövade metoder och pålitliga tredjepartskällor för att säkerställa att informationen i ett dokument är korrekt. Vi utför varje år hundratals dokumentverifikationer.

Effektiva lösningar

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt digitala system hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra lösningar.

Att göra extra kontroll är ett billigt sätt att undvika dyra problem. En felrekrytering kostar hundratusentals kronor.

Undersökningar visar att så många som 6 av 10 kandidater uppger falska eller missvisande uppgifter i sina ansökningshandlingar. Med vår polisiära kompetens minimeras riskerna.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    Citat

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.