Referenstagning

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt innovativa tjänster hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra helhetslösningar.

Med vår polisiära kompetens hjälper vi våra kunder med referenstagning.

Vad vi erbjuder

En referenstagning kan användas vid till exempel en rekrytering, säkerhetsprövning eller kreditbedömning och syftar till att få en så bra bild som möjligt av den prövade personen. Genom en grundlig referenstagning minimeras risken för att fel person rekryteras eller att en person som inte är pålitlig ur säkerhetssynpunkt får tillgång till känsliga uppgifter.

En professionell referenstagning kräver en noggrann förberedelse, genomförande och efterarbete, samt en strukturerad analys av det som framkommer under referenstagningen. Ofta kan det vara lämpligt att tala med andra referenter än de personen själv har uppgett, så kallad dold referenstagning.

Effektiva lösningar

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt digitala system hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra lösningar.

Att göra extra kontroll är ett billigt sätt att undvika dyra problem. En felrekrytering kostar hundratusentals kronor.

Undersökningar visar att så många som 6 av 10 kandidater uppger falska eller missvisande uppgifter i sina ansökningshandlingar. Med vår polisiära kompetens minimeras riskerna.

Kontakta oss

Tillgänglighet och personlig kontakt är viktigt för oss. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra bakgrundskontroller och andra tjänster.

010-491 12 27

Lilla Nygatan 16, Stockholm

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor