Referenstagning

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt innovativa tjänster hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra helhetslösningar.

Med vår polisiära kompetens hjälper vi våra kunder med referenstagning.

Vad vi erbjuder

En referenstagning kan användas vid till exempel en rekrytering, säkerhetsprövning eller kreditbedömning och syftar till att få en så bra bild som möjligt av den prövade personen. Genom en grundlig referenstagning minimeras risken för att fel person rekryteras eller att en person som inte är pålitlig ur säkerhetssynpunkt får tillgång till känsliga uppgifter.

En professionell referenstagning kräver en noggrann förberedelse, genomförande och efterarbete, samt en strukturerad analys av det som framkommer under referenstagningen. Ofta kan det vara lämpligt att tala med andra referenter än de personen själv har uppgett, så kallad dold referenstagning.

Effektiva lösningar

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt digitala system hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra lösningar.

Att göra extra kontroll är ett billigt sätt att undvika dyra problem. En felrekrytering kostar hundratusentals kronor.

Undersökningar visar att så många som 6 av 10 kandidater uppger falska eller missvisande uppgifter i sina ansökningshandlingar. Med vår polisiära kompetens minimeras riskerna.

Kontakta oss

Telefon: 010-491 12 27
Mail: [email protected]

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    säkerhetsprövning

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.