Bakgrundsanalys

.

Smartare bakgrundskontroll

Bakgrundsanalys är en kvalificerad och utförlig bakgrundskontroll – med svar direkt. En avancerad algoritm, byggd på kunskap från polisen, analyserar en stor mängd data.

I analyserna vi tillhandahåller identifieras avvikelser och avvikande mönster, med kunskap och erfarenheter från polisen. Med vår bakgrundsanalys får du säkra och tydliga besked, som skapar trygga arbetsplatser och värnar den enskildes integritet.

En unik tjänst

Tjänsten är unik i dess kombination av omfattning, snabbhet och pris. Vid avvikelser som indikerar en förhöjd risk kan vi vid behov bistå med rådgivning och fördjupningsintervjuer.

En bakgrundsanalys kan beställas styckvis och det är även möjligt att teckna abonnemang med förmånlig rabatt.

.

Snabbt, enkelt och säkert

Vi erbjuder smartare bakgrundskontroll.

Enkel sökning

Med vår användarvänliga tjänst får ni snabbt och enkelt tillgång till en kvalificerad bakgrundskontroll. Rapporten innehåller en analys med tydliga rekommendationer. 

1

Analys direkt

Analysen bygger på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Informationen analyseras med en avancerad algoritm med polisiär kunskap.

2

Få professionellt stöd

Om det föreligger avvikelser som indikerar risk kan vi bistå med fördjupande analys. Med vår polisiära kompetens erbjuder vi ett handfast stöd i alla lägen.

3

Kontakta oss

Telefon: 010-491 12 27
Mail: [email protected]

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

    Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

     

    Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om vår innovativa tjänster för bakgrundskontroll och personalsäkerhet.