Screening av sociala medier

Rekrytering ska vara effektiv och fördomsfri. Arbetsplatser ska vara trygga och säkra. Med vårt innovativa tjänster hjälper vi alla typer av företag med snabba och säkra helhetslösningar.

Med vår polisiära kompetens hjälper vi våra kunder med screening av sociala medier.

Vad vi erbjuder

 • Enkel granskning: Kontroll av de fem största sociala medierna baserat på öppna profiler.

 • Fördjupad granskning: Kontroll av alla relevanta sociala medier, forum och kommunikationshybrider. Såväl öppna som eventuella dolda eller hemliga profiler.

Vi levererar alltid med högsta kvalitet och säkerställer att vår analys är professionell, objektiv och rättvis. Vi tillämpar en nöjdhetspolicy och erbjuder återbetalning om ni av något skäl inte är nöjda.

Resultatet av granskningen tillhandahålls i en digital rapport som är vattenmärkt för enkel autenticitet och skyddad med AES 256-bitars kryptering.

Hur vi jobbar

Tjänsten innebär att vi granskar den prövades användning av sociala medier, bloggar och forum på Internet för att få en så fullständig bild som möjligt av personen.

Vi undersöker hur den prövade agerar och uttrycker sig, vem och vad den följer och interagerar med, samt vad den delar vidare, för att få en insikt i den prövades intressen, värderingar och omdöme.

Svensk Bakgrundsanalys använder sig av specialanpassade verktyg och kraftfulla mjukvaror för att systematiskt detektera, analysera och klassificera den prövades digitala spår.

Våra medarbetare har polisiär bakgrund och lång erfarenhet av att utföra internetgranskningar.

Kontakta oss

Telefon: 010-491 12 27
Mail: [email protected]

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

  Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

  Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

   

  säkerhetsprövning

  Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om våra tjänster.