Incidenthantering

Vi erbjuder både analytiskt och operativt stöd. Vid behov hjälper vi till med hanteringen av alla typer av problem relaterade till personalsäkerhet, andra brottsrelaterade problem och kriser.

Med polisiär kompetens och praktiska resurser är vi en handlingskraftig säkerhetspartner. Vi tillhandahåller stöd i krishanteringen – under såväl som efter – från operativt agerande till kommunikation och uppföljning.

Behöver du hjälp – tveka inte att kontakta oss för initial kostnadsfri rådgivning.

Utredning

Vi analyserar hot och utpressning, och baserat på en kvalificerad riskbedömning rekommenderar vi skydds- och rättsåtgärder. Vid behov förmedlar vi även erforderlig personsäkerhet. Vi utgör ett strategiskt, praktiskt och psykologiskt stöd till dess hotet bedöms vara ofarligt eller har kunnat undanröjas.

Hantering av hot

Vi utreder brott och oegentligheter, både för intern hantering och för överlämning till rättsvårdande myndigheter, beroende på kundens önskemål. Vi sammanställer fullständiga förundersökningsprotokoll som redovisar det inträffade och i förekommande fall utgör tillräckligt underlag för åtal.

Kontakta oss

Tillgänglighet och personlig kontakt är viktigt för oss. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra bakgrundskontroller och övriga tjänster.

010-491 12 27

Lilla Nygatan 16, Stockholm

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor