Snabb och säker bakgrundskontroll

 • Helt digitalt
 • Rapport direkt
 • Professionellt stöd

Citat om en smartare och tryggare bakgrundskontroll.

Vi erbjuder en utförlig, snabb och pålitlig bakgrundskontroll vid rekrytering av personal. Med en enkel sökning får du direkt tillgång till en tydlig rapport. En avancerad algoritm analyserar brottslighet, ekonomi, bolagsengagemang och mycket mer. Vi identifierar risk med kunskap från polisen.

20 procents rabatt för medlemmar i Privattandläkarna

Home - Bangi Resort Hotel

Med oss är du i gott sällskap

Vi ser fram emot att berätta mer!

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

  Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

  Citat om en smartare och tryggare bakgrundskontroll.

  Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om vår digitala tjänst för bakgrundskontroller.

  Fredrik Kärrholm
  VD och grundare, kriminolog och tidigare polis

  Bakgrundskontroll – varför är det viktigt?

  En grundlig och rättvisande bakgrundskontroll är nödvändig för att undvika kostsamma felrekryteringar och befordringar. Sådana kostnader kan vara både direkta och indirekta, till exempel skadat anseende.

  Att endast göra ett utdrag från belastningsregistret eller rättsdatabas är en vanlig men otillräckliga bakgrundskontroller. Personer som är illojala mot arbetsgivare eller avslöjas med att begå brott är ofta ostraffade sedan tidigare. Därför är det viktigt att göra en bredare helhetsbedömning med en mer omfattande bakgrundskontroll.

  Tjänsten bakgrundsanalys är en utförlig bakgrundskontroll och säkerställer att den aktuella kandidaten inte har en riskprofil. Samtidigt värnar vi den enskildes integritet genom att inte delge mer information än nödvändigt.

  Citat om en smartare och tryggare bakgrundskontroll.

  Tryggare arbetsplatser och en mer fördomsfri rekrytering. Det vill vi bidra till genom våra bakgrundskontroller. I stället för förutfattade meningar och antaganden, tillhandahåller vi fakta och saklig analys.

  Sekundsnabb bakgrundskontroll – pröva direkt

  En bakgrundsanalys kostar 1600 kr styck (exkl. moms) och kan köpas direkt. Det du behöver är ett personnummer.

  Med en enkel sökning får du direkt tillgång till en tydlig rapport. En avancerad algoritm analyserar en stor mängd data: brottslighet, ekonomi, bolagsengagemang med mera. Vi identifierar risk med metoder som bygger på kunskap från polisen.

  Bakgrundskontroll, snabb och säker