Vi ser fram emot att berätta mer!

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

  Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du att Svensk Bakgrundsanalys lagrar dina personuppgifter, läs mer här.

  Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt användarvillkor

   

  Citat om en smartare och tryggare bakgrundskontroll.

  Vi är måna om personlig kontakt och tillgänglighet – och ser fram emot att berätta mer om vår digitala tjänst för bakgrundskontroller.

  Joakim Söderström
  VD, med bakgrund i polisen

  Bakgrundskontroll – varför är det viktigt?

  En grundlig och rättvisande bakgrundskontroll är nödvändig för att undvika kostsamma felrekryteringar. Sådana kostnader kan vara både direkta och indirekta, till exempel skadat anseende.

  Att endast göra ett utdrag från belastningsregistret eller en rättsdatabas är en vanlig men otillräcklig bakgrundskontroll. Personer som är illojala mot arbetsgivare eller avslöjas med att begå brott är ofta ostraffade sedan tidigare. Därför är det viktigt att göra en bredare helhetsbedömning med en mer omfattande bakgrundskontroll.

  Tjänsten bakgrundsanalys är en utförlig bakgrundskontroll och säkerställer att den aktuella kandidaten inte har en riskprofil. Samtidigt värnar vi den enskildes integritet genom att inte delge mer information än nödvändigt.

  Citat om en smartare och tryggare bakgrundskontroll.


  Våra bakgrundskontroller bidrar till tryggare arbetsplatser. I stället för fördomar och antaganden, tillhandahåller vi fakta.

  Sekundsnabb bakgrundskontroll – pröva direkt

  En bakgrundsanalys kostar 1600 kr styck (exkl. moms) och kan köpas direkt. Det du behöver är ett personnummer.

  Med en enkel sökning får du direkt tillgång till en tydlig rapport. En avancerad algoritm analyserar en stor mängd data: brottslighet, ekonomi, bolagsengagemang med mera. Vi identifierar risk med metoder som bygger på kunskap från polisen.

  Bakgrundskontroll, snabb och säker